2020-12-29 07:51:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nem halogathat tovább egy jelentős, valószínűleg anyagiakkal összefüggő döntést

Napi horoszkóp december 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Őszintének és határozottnak kell lennie a kapcsolatában, ám ez nem azonos azzal, hogy minden tervét meggondolás és apelláta nélkül a másikra kell erőltetnie. Ha így tesz, ne csodálkozzon azon, ha komoly vita kerekedik végül!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha komoly döntés előtt áll, most nagyon fontos, hogy biztos lehessen abban, jól választott! Valaki olyan szívességet kér öntől, amit már túlzásnak tart? Közölje az illetővel, hogy túlment azon a bizonyos határon!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szokatlanul csendesen telik a napja: már-már unatkozni kezdene, de az óhajtott váratlan esemény nem marad el. Nem biztos azonban, hogy végül is örülni fog neki. A kalamajkából talál kiutat, mert fürge és találékony.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma napközben már a Rák jegyébe lép. Izgalmas napra számíthat. Egy váratlan esemény végre mosolyt csal az arcára, és jó esélye van arra, hogy ez a derű rajta is marad. Elnyerheti szíve választottját, ha ön is úgy akarja.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Legyen óvatos, és győződjön meg arról, hogy minden lépése megfeleljen a szabályoknak. Ha most valamilyen „kétes” utat választ, az néhány éven belül súlyos következményekkel járhat, épp ezért olvasson utána alaposan mindennek.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az eddig szőnyeg alá söpört esetleges problémák most felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolataiban. Minden kis apróságon "kiakadhat". Figyeljen oda és a nehézségekkel rögtön nézzen szembe.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem halogathat tovább egy jelentős, valószínűleg anyagiakkal összefüggő döntést. Alaposan gondolja át a céljait és a lehetőségeit! Próbáljon több időt szánni a családjára, mielőtt elmérgesedne a helyzet!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold ma a Rák jegyébe lép. Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhet. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolataiban érezteti jótékony hatását. Remek délutánt tölthet a családjával.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jól érzi magát, barátságos és szórakozni vágyik, mindegy hogyan, könnyed hozzáállásával jó benyomást gyakorolhat másokra. Ha nem dolgozik, menjen el a barátaival kirándulni, vagy valahogy vezesse le az energiáit.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez az egyike azon napoknak, amikor legszívesebben elszökne mindenki elől. Úgy érezheti, agyon nyomják a kötelezettségei, és emiatt nem teheti azt, amihez igazán kedve lenne. Sokat segít, ha egy kicsit kiszellőzteti a fejét.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Rák jegyébe lép. Új munkalehetőség adódhat, ám nem biztos, hogy a régit érdemes érte feladni. Esetleg mellékesként szóba jöhet, ha bírja még. De meg kell fontolnia, vajon tényleg a pénz-e a legfontosabb, ami most önnek hiányzik?

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Most aztán igazán nem panaszkodhat unalomra. Inkább túlságosan is a változatosság uralja a napjait, ettől nehéz is követnie az eseményeket. Segíthet, ha eleve arra készül, hogy úgyis felül kell írnia a terveit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: